adlshabakeei
پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی عدل شبکه ای برگزار شد پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (ایسکا): پیش اجلاسیه نظریه پردازی عدل شبکه ای به همت مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی با همکاری اداره همکاری‌های علمی و پژوهشی روز پنج شنبه مورخ 28/11/95 در مرکز همایش غدیر دفتر تبلیغات اسلامی از ساعت 9 تا 12 برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی؛ دکتر مسعود معینی‌پور دبیر علمی این کرسی بیان داشت: در این کرسی حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحمید واسطی به عنوان ارائه‌کننده، حجت‌الاسلام و المسلمین نجف لک‌زایی عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا بهروزی‌لک عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، محمود حکمت‌نیا عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و عادل پیغامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، به عنوان ناقد، حجت‌الاسلام و المسمین احمد واعظی عضو هیئت علمی دانشگاه باقراالعلوم(ع) و عبدالله نصری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی تهران به عنوان داور و آقای علی‌اکبر مسگر به عنوان ناظر دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در این نشست حضور داشتند.

عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) در ادامه گفت: جلسه با ارائه 30 دقیقه‌ای آقای واسطی شروع شد. ناقدان نقدهای خود را در 60 دقیقه در قالب نکات روشی، نقد نتایج و دستاوردها، نقد آزمون و فرضیه و ... مطرح کردند. ارائه‌دهنده ظرف چهل دقیقه پاسخ منتقدان را مطرح و سؤالاتی جهت تدقیق فهم اشکالات آنان مطرح کرد. داوران نکاتی را در طی سی دقیقه برای رفع ابهام مطرح کردند.
در پایان تصمیم داوران بر تکرار جلسه و تخصیص فرصت به ارائه دهنده برای پاسخ به منتقدان و رفع ابهام داوران شد.

منبع: مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی
کلمات کليدي
عبدالحمید واسطی, عدل شبکه ای, عادل پیغامی, محمود حکمت نیا, نجف لک زایی, غلامرضا بهروزلک, احمد واعظی, عبدالله نصری, دفتر تبلیغات اسلامی, پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی, مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی, دبیرخانه نظارت بر کرسی ها, مسعود معینی پور

قطب های دفتر تبلیغات اسلامی راه حل عمیق اندیشیدن حوزویان را تبیین کند