همایش چالش‌های تمدن غرب در دانشگاه معارف بیروت با حضور اساتید برگزار می گردد.
برگزاری همایش چالش‌های تمدن غرب در دانشگاه معارف بیروت با حضور اساتید و دکتر بابایی

همایش "چالش‌های تمدن غرب" در دانشگاه معارف بیروت با حضور اساتید برگزار می گردد.

این همایش با حضور اساتیدی از مصر، ایران،  لبنان، تونس، عراق، یمن، و الجزایر برگزار می شود.

به گزارش پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی، همایش "چالش‌های تمدن غرب" در دانشگاه معارف بیروت با حضور اساتیدی از مصر، ایران،  لبنان، تونس، عراق، یمن، و الجزایر روزهای جمعه و شنبه تاریخ 15 و 16 اسفند برگزار می شود. محورهای اصلی این همایش در مورد چیستی غرب، آینده غرب، و نسبت بین اسلام و غرب خواهد بود.

در این همایش جاسم حریری از عراق، هادی قبیسی از لبنان، عبدالملک عیسی از یمن، حبیب الله بابائی از ایران، غیضان السید علی از مصر، علی الحاج حسن از لبنان، الهزیلی المنصر از تونس، محسن حسین شریفی از ایران، و الطاهر احمد محمد الشریف از الجزائر سخنرانی خواهند کرد.

فايلها
همايش چالش‌هاي تمدن غرب در دانشگاه معارف بيروت با حضور اساتيد برگزار مي گردد..pdf 12.4 MB