نسخه آزمایشی
ویدئو ها
گونه شناسی طلاب
به همت پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی؛ «گونه شناسی طلاب کنشگر در شبکه اجتماعی اینستاگرام» منشر شد این کتاب، نگارش دکتر سید محمد کاظمی دکترای فرهنگ و ارتباطات و عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی است. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، طلاب و روحانیون در ایران همیشه از کنشگران فعال اجتماعی در نهادهای دینی سنتی بودند. این گروه اجتماعی که دارای مرکزیت در حوزه دین و دینداری است به دلیل وجود نقش های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به عنوان یکی از مراجع اصلی در مسائل جامعه شناخته می شوند. طلاب به دلیل بسترهای تربیتی همچون نهاد حوزه علمیه دارای وجهه ی نخبگانی هستند و به دلیل حضور در عرصه تبلیغ به عنوان روشنفکران اجتماعی نقش آفرینی می کنند. وقوع انقلاب اسلامی و پررنگ شدن نقش آفرینی و جایگاه اجتماعی طلاب و از سوی دیگر تحولات فناورانه در سطح اجتماعی باعث شد طلاب در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کنشگری خود را پی بگیرند.


این کتاب در صدد است با کاوش صفحات و پست های طلاب کنشگر در شبکه اجتماعی اینستاگرام، گونه‌های کنشگری روحانیت در فضای مجازی را بررسی و تبیین نماید.

همچنین این کتاب بر این نکته تاکید دارد که در سیاست گذاری فضای مجازی تاکید تنها بر پلتفرم و زیرساخت مشکل را حل نخواهد کرد و متغیرهای اجتماعی واقعی و کنشگری در فضای مجازی نیز باید لحاظ گردد.
شایان ذکر است، این کتاب به تمام کسانی که کنشگری روحانیت، مطالعات روحانیت، تبلیغ دین و دینداری و اساساً فعالیت در فضای مجازی موضوعات مورد علاقه آنهاست توصیه می شود.

 
منبع: پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی
کلمات کليدي
اخبار پژوهشکده مطالعات اجتماعی و تمدنی, معرفی کتاب
 
امتیاز دهی
 
 

هم اندیشی «فرهنگ پیشرو در تمدن اسلامی» برگزار شد
کتاب «عبرت در قرآن» منتشر شد
کتاب «جهاد نظامی بر اساس آموزه های قرآن و اهل بیت(ع)» منتشر شد
کتاب «تحلیلی بر نیابت خاص در غیبت کبری» منتشر شد
کتاب «تحلیلی بر نیابت خاص در غیبت کبری» منتشر شد
[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 276
Guest (PortalGuest)

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي - دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم
مجری سایت : شرکت سیگما